2013.01.31. 14:10 Bányimarczi

Folyamatban egy felújítás

Korábban tettünk már említést arról, hogy komoly fába vágtuk a fejszénket és belesétáltunk egy olyan utcába, aminek a végén új öltözőket és szaunát látunk bármennyire nem arról árulkodnak azok a képek, amik közül egyet most ide beillesztünk.

Na persze ha most megnéznétek, mennyit dolgoztunk az elmúlt hetekben annak érdekében, hogy tartsuk magunkat a korábban beígért időpontokhoz, azért már nem ismernétek rá a korábbi állapotokra. Röviden tehát haladunk tovább a megújulás rögös útján, hogy a foci, a jégkorong, és egyéb sportok szerelmesei mellett a teniszezők is a megfelelő körülmények között készülhetnek a játékra és frissülhetnek fel egy kiadós testmozgás után. Íme, egy kulcslyuknyi betekintés, itt tartunk most, kívánjatok nekünk lendületes munkát a hátralévő hetekre!

Szólj hozzá!


2013.01.22. 13:07 Bányimarczi

Bajnokságok, kupák, játékosok

Az utóbbi hónapokban és a tavalyi idényben is készítettünk néhány videót, és ezt a szokásunkat a későbbiekben is folytatni tervezzük. Ezért aztán most összegyűjtöttük az eddigi felvételeket egy csokorba, hátha kedvet kapnak azok a csapatok is, akik most még máshol "rúgják a bőrt", hogy csatlakozzanak a Marczibányi Bajnokságaihoz vagy kupáihoz.

Szólj hozzá!


2013.01.18. 14:18 Bányimarczi

Take Ten kezelés

Új szolgáltatással gazdagodtunk, ami igazi kuriózumnak tűnhet, írunk is róla néhány sort, aztán később részletesebben is beszámolunk. Tehát a Take Ten kezelés egy olyan eszközzel történik, ami a bőr alatti szöveteken keresztül juttatja az ingerületeket a szervezetbe és így egyszerre funkciónál egyedülálló kozmetikai kütyüként, és az arcidegek revitalizálójaként, márpedig arc, nyak, és dekoltázs nem lehet elég hálás, ha a gravitációval vívott küzdelmében kap némi muníciót. A kezelés maga egyébként alkalmanként 10 percig tart, ami felér két órányi arctornával, és TV-ben reklámozott kenőcs legyen a talpán, amelyik van ennyire hatékony a megereszkedett vonások feszesítésében, a szarkalábak, és a ráncok eltüntetésében.

Persze a jótékony hatások nem érnek itt véget, még hosszú listát írhatnánk fülzúgásról, migrénről, fogcsikorgatásról, vagy éppen nyakszirti fájdalomról, és a mindezeket megszüntető Take Tenről, de ettől most eltekintünk. Zárjuk inkább azzal sorainkat, hogy ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el ide, és kérdéseivel forduljon hozzánk, mert rengeteget tudunk még mesélni a Take Ten kezelésről.

P.S.: Hogy hogyan is néz ki egy kezelés? Hamarosan fényképekkel dobjuk fel ezt a bejegyzést, és persze a facebookon is érdemes lesz körbenézni.

Szólj hozzá!


2013.01.11. 17:05 Bányimarczi

Felújítás a Marczibányi Sportcentrumban

Nagy és még annál is izgalmasabb fába vágtuk a fejszénket, amikor átalakításba kezdtünk. Persze a szemfülesek és a wellness rajongók már észrevehették azt, amit mi most megosztunk a nagyközönséggel is, hiszen megjelentek az alábbihoz hasonló üzenetek az öltözőhöz vezető folyosón.

idnagy: IMG 5142

Eddig különösebben komoly mérföldkövet nem is tudtunk felmutatni, de mostanra eljutottunk odáig, hogy egy állandónak hitt, igen komoly bútordarabnyi helyet felszabadítottunk, ami igen látványos változás, íme:

idnagy: IMG 5122

De hogy azért némi magyarázattal is szolgáljunk, annyit elárulhatunk, hogy február végéig új öltözőket alakítunk ki, hogy eztán még több sportolni vágyónak tudjunk kifogástalan, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, hiszen tavasszal már a teniszezni vágyókat is várjuk majd tárt karokkal.

oltozomeguj.jpg

1 komment


2013.01.09. 13:52 Bányimarczi

Egy forduló eredményei

Már a nyolcadik fordulón is túl vagyunk a Marczibányi Bajnokságból, gyorsan össze is állítottunk egy videót még korábbi meccsek felvételeiből, hogy ne csak az alábbi képen láthassátok, hogyan állnak a nagy csapatok, hanem azt is újranézhessétek, milyen is rúgni azt a méltán híres bőrt a már ismert buborék alatt, íme:

Marczibányi Téli Bajnokság - VIII. forduló

Szólj hozzá!


2013.01.07. 15:37 Bányimarczi

Jég veletek!

Még a téli szezon kezdetekor meghirdettünk egy játékot, és nagy örömünkre szolgált, hogy ennyien küldtetek nekünk fényképet arról, hogy milyen is számotokra a Marczibányi Sportcentrum jegén csúszkálni. Ezért mi nem tudunk elég hálásak lenni, inkább csak megosztunk egy összeállítást a legjobbakból, így néz ki a jégpályánk Veletek!

összeállítás.jpg

Szólj hozzá!


2012.12.18. 14:31 Bányimarczi

Egy nyertes, egy folytatás

Korábban indítottunk egy jégpályás-fotós-facebookos játékot, amire szép számmal jelentkeztetek, csokorba is szedtük őket gyorsan, itt megnézhetitek.

És ahogy ígértük, a feltöltők fényképei közül kiválasztottunk egyet, ami egyrészt nektek is nagyon tetszett, másrészt pedig még nekünk is kedvet csinált ahhoz, hogy a barátainkkal korcsolyát húzzunk a lábunkra, pedig mi mégiscsak egy jégpálya mellett dolgozunk.. Így gratulálunk Takáts Livinek, az alábbi kép feltöltőjének, nyereményét a sportcentrum recepción átveheti.

jateknyertes.jpg

Na de persze - ahogy a mondás tartja - ami nem romlott el, azt ne javítsd meg, így mi is úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a játékunkat, és továbbra is várjuk a fényképeket a facebook oldalunkon. Az új határidő a hasonló nyereményért január 15, közben persze a kedvezmény is tovább él, így ismét elő a fényképezőgépekkel, hajrá!

Szólj hozzá!


2012.12.16. 10:29 Bányimarczi

Sebestény Juli növendékei a jégen

Tegnap izgalmas és szemkápráztató bemutatót tartottak nálunk Sebestyén Juli Európa-bajnok jégtáncolónk növendékei. Nézzétek meg a képeket, mert azon a hatalmas jégen ezek a kis emberek minket egészen biztosan elvarázsoltak.

Szólj hozzá!


2012.12.13. 15:26 Bányimarczi

Korcsolyaoktatás a Marczibányi Sportcentrumban

A minap már postolgattunk egy-két képet a Marczibányi Sportcentrum jégpályáján tartott korcsolyaoktatásról, de nézzük csokorban a jégpályán csúszkáló iskolásokról készült képeinket, íme:

Szólj hozzá!


2012.11.15. 15:03 Bányimarczi

Játék egy korcsolyapályához

A Marczibányi Sportcentrumban megnyitottuk a jégpályánkat, ami szinte már hagyomány, reméljük, a legtöbb látogatónk nagy örömére.

Azonban, ahogy tavaly sem értük be azzal, hogy vizet fagyasztunk és felhalmozunk néhány tucat bérelhető korcsolyát, idén sem csak ennyiből áll a Marczibányi Sportcentrum korcsolyapályája.

Kezdetnek rögtön játékot hirdetünk, ami az alábbi keretek között zajlik majd a következő hetekben: gyertek el hozzánk korcsolyázni, kapjátok elő a telefonokat, és készítsetek magatokról fényképet. Ez lehet vicces és kevésbé vicces, a lényeg, hogy töltsétek fel a facebook oldalunkra, vagyis ide, hogy mi e-mailen rögtön meg is ajándékozhassunk Titeket egy félárú belépésre feljogosító kuponnal, amit a pénztárban válthattok karszalagra. 

A játék itt nem ér véget, mert akik december 15-éig töltenek fel fényképet, előveszik a bennük lakozó kreatív ént, és így másokat is lájkolásra bírnak, azok között egy 8 alkalmas bérletet sorsolunk ki. Tehát jégre fel, elő a kamerával, és lássuk az ötletes képeket!

Szólj hozzá!


2012.10.24. 17:24 Bányimarczi

Elkészült a Buborék

edves focisták, csapattársak, ellenfelek, barátok, játékosok, profik, félprofik, és lelkes amatőrök! A rutinos látogatók már tudják, hogy mi történik a műfüves pályáinkkal a téli hónapokban, de azért nem árt időről időre elismételni, hogy elkészült a buborék, ami alatt jöhet eső, jöhet hó, a játékot kellemes klímában folytathatjuk. És hogy hogyan néz ez ki a gyakorlatban? Kattintsatok a playre..

Szólj hozzá!


2012.10.11. 18:51 Bányimarczi

Focistafeleségek - a közös sportdélutánok programja

Új játékba kezdünk a mai napon, szóval a Marczibányi Sportcentrumban focizó srácok hívják gyorsan a monitorhoz a kedvesüket, mert most leginkább hozzájuk szólunk.

A játék lényege, hogy azoknak a hölgyeknek, akiknek kedvesük (férjük vagy barátjuk) hozzánk jár focizni, szeretnénk egy mozgással és testedzéssel egybekötött programot szervezni, hogy addig se kelljen egyéb programot szervezni, amíg a srácok cselezgetnek, gólokat lőnek, és bírói ítéleten vitatkoznak.

Ennek megfelelően azok a lányok, akik a recepción kérhető szórólapot felmutatják, egyszer egy szabadon választott órán ingyenesen részt vehetnek, ezt követően pedig azalatt, amíg a párjuk a "labdát kergeti", ők 30%-os kedvezménnyel válthatnak belépőt az ezzel egy időben zajló fitness óráinkra.

A közös sportdélutánok alcímű programunkba tehát várjuk a mozogni vágyó hölgyeket, kérdés esetén pedig állunk rendelkezésetekre itt kommentben, vagy a recepciós telefonszámunkon.

Szólj hozzá!


2012.10.10. 13:48 Bányimarczi

Téli álom helyett

Különféle jó hírekkel tudunk szolgálni azoknak, akik a következő hónapokban nem csak, hogy nem szeretnének egy sötét, szélvédett barlangba húzódni, hanem ennél is ambiciózusabbak, és októbertől márciusig is különféle sportoknak szeretnének hódolni.

Egyrészt ugye a szemfüles látogatók már észrevehették, hogy a teniszpályák buborékba öltöztek, szóval lehet dolgozni azon a fonákon még akkor is, amikor már a karácsonyra kapott új ütőt járatjuk be.

b3.jpg

Persze a focista-közösségünk sem marad kint a hidegben, hamarosan (október közepén-végén) ugyancsak felfújjuk a lufit a pályák fölé, és folytatódhat a bajnokság, jöhetnek a kupák, és a Focisulisok is csiszolhatják tovább képességeiket, hátha néhány év múlva már őket láthatjuk a magyar válogatottban (lehetőség szerint egy nemzetközi tornán).

_mg_2695-150x150.jpg

Végül, de még távolról sem utolsó sorban, lassan befejeződik a nagy sátor újjáépítése, és egy még nagyobb térben, a már megszokott pályán korcsolyázhatnak azok, akik akár hokiütővel a kézben, akár anélkül, de korcsolyával a lában képzelik el a téli hónapokat. Ezzel kapcsolatban vannak terveink, lesznek játékaink és akcióink, de ennyire azért nem szeretnénk előreszaladni, hagyjunk későbbre is meglepetést mindenkinek. Egyelőre annyit mondunk csak, hogy errefelé érdemes lesz nézelődni.

Szólj hozzá!


2012.09.26. 10:29 Bányimarczi

Focilogó kerestetik

focikupa felhívás csak kép.jpg

Ezúttal direktbe üzenünk a nálunk a bajnokság, illetve a kupák keretein belül játszó csapatoknak. Ahogy azt már a rutinos játékosok tudhatják, időről-időre egy mérsékelten tehetséges ám annál lelkesebb fiatalember megjelenik a pálya szélén különböző technikai felszereléssel a hátán, hogy megörökítsen fotón és/vagy videón egy-egy fordulót vagy épp egy kupát (azért a modoroskodás, mert e sorok írójáról van szó és így elég nehéz egyensúlyozni).

Na most pedig azt találtuk, hogy a már ismert és reményeink szerint bejáratott tabella és eredménytáblázatot kicsit felfrissítjük, hogy egy kicsit kevésbé hasonlítson egy negyedéves riportra és egyúttal sokkal közelebb kerüljön a "nagypályások" világához. Ezért aztán felhívást teszünk közzé, amiben kérünk minden nálunk játszó csapatot, hogy gondolkodjanak el, van-e valamiféle logójuk, emblémájuk (akár csak fejben, vagy vázlatszerűen) amivel szívesen találkoznának viszont itt, a blogunkon, és a honlapunkon. Ha sikerül ilyet kitalálni, azt mi szívesen beépítjük az eredménytáblába ezzel is kicsit színesítve, feldobva a játékon kívüli részét a bajnokságainknak, kupáinknak.
Ha van ilyen ötlet, azokat küldjétek el az info@marczibanyi.hu mailcímre, hogy megint csak e sorok írója azokat felhasználhassa. És hogy egy pop-kulturális, örökzöld ambíciókkal bíró dalszöveggel zárjuk sorunkat: Szándék van?

Szólj hozzá!


2012.08.15. 14:29 Bányimarczi

Új lendületet kap a Fitness!

Képkivágás.PNG

Szeptember elsejétől új lendületet vesz a Marczibányi Sportcentrum Fitness részlege, és régi-új oktatóinkkal, új óratípusokkal, nomeg persze az ehhez méltó akciókkal és kedvezményekkel várunk Titeket!

A teljesség igénye nélkül (hiszen ezekről majd külön-külön is beszámolunk, ahogy tettük azt a Medical Fitnesszel kapcsolatban is) most csak ízelítőnek és kedvcsinálónak elhintjük, hogy Zsírégető kondival, Alakformálással, Kismama-, és Gerinctornával, Step Aerobikkal, Magic Ballal, és Hip-hop tánccal készülünk. Bár reméljük, ezekről sokan személyesen is be tudnátok számolni, de persze azoknak legalább annyira örülünk, akik talán éppen most kapnak kedvet ahhoz, hogy a nyár végén a strandpapucsot sportcipőre, a fürdőruhát edzőcuccra, a beszállókártyát pedig fitnesz bérletre cseréljék.

Szólj hozzá!


2012.07.10. 10:36 Bányimarczi

Sportnapot tartottunk

Június 16-án egy csodás sportnapot tartottunk fogyatékkal élő gyermekeknek és ép társaiknak. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, és segített nekünk abban, hogy megrendezzük ezt a felejthetetlen napot. Íme egy rövid videó, fogadjátok szeretettel.

Szólj hozzá!


2012.06.19. 16:35 Bányimarczi

Egy sportnap beszámolója

A Marczibányi Sportcentrum június 16-án nagyszabású jótékonysági sportnapot szervezett a korábban meghirdetett „The Road to London” elnevezésű programsorozat részeként jellemzően fogyatékkal élő gyermekek számára. Az egész napos eseményen csaknem száz résztvevőt fogadtunk, akikkel tematikus játékokon és programokon vettünk részt.

6T7U7867 copy.jpg

A gyermekek – kiszakadva megszokott környezetükből – segítőik és a program lebonyolításában résztvevő szakemberek közreműködésével bejárhatták a sportcentrumunk különféle helyszíneit. A jótékonysági felajánlások lehetőséget teremtettek számunkra, hogy ebéddel, gyümölccsel, és egyéb finomságokkal tegyük teljesebbé az élményt, ami így reményeink szerint minden résztvevő számára – legyen akár fogyatékkal élő, akár egészséges – maradandó élményt nyújtott.

Szólj hozzá!


2012.06.07. 11:55 Bányimarczi

Focikupa a Marczibányi téren

Szavak helyett ezúttal beszéljenek a képek a két héttel ezelőtti focikupáról. Ha nem tévedünk, leginkább rólatok de persze nem kevesebb szeretettel köszöntjük azokat is, akik csak erre jártak, és benéztek hozzánk.

Szólj hozzá!


2012.06.01. 11:06 Bányimarczi

Edzés, csak óvatosan

Csörsz Cilivel már találkozhattatok a masszázsos videónkban, de ezúttal egy másik arcát mutatja meg. Nézzük, milyen személyi edzőnek pláne, ha sérülésből visszatérő vendégei vannak. Íme, a Medical Fitness:

Ja, és ne felejtsétek el 720p-re állítani a lejátszót, mert úgy az igazi a kép minősége.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a facebookon is!

Szólj hozzá!


2012.05.22. 15:21 Bányimarczi

Tavaszi Bajnokság VI. forduló

Újabb forduló ért finishbe, ezúttal a VI., nézzük is szépen, sorban, mire jutottak ezúttal a csapatok az idei tavasz eddigi talán legnapsütésesebb délutánján.

Mert miközben a világ focirajongó fele azzal volt elfoglalva, hogy Schweinsteiger mez mögé rejtett arcán kárörvendően nevet vagy együtt érzően sóhajtozik vagy egyáltalán csak közönyösen konstatálja, hogy azért az igazi hibát Robben vétette, közben a Marczibányi Sportcentrumban már egy egészen másik sípszó harsant fel, és kezdetét is vették a mérkőzések szép sorban, nézzük az eredményeket.

Szólj hozzá!


2012.05.17. 12:14 Bányimarczi

Tavaszi Bajnokság V. forduló

 Miközben az időjárás maga sem tudja minden kétséget kizáróan végre eldönteni, hogy akkor most március van-e, október, vagy esetleg végre tényleg május, a Marczibányi Sporcentrum Tavaszi Bajnoksága magabiztosan halad előre. Túl vagyunk az ötödik fordulón, nézzük:

Szólj hozzá!


2012.05.07. 17:26 Bányimarczi

Tavaszi Bajnokság IV. forduló

Tegnap délután – kevésbé tudatosan de mégis elég taktikusan a hétfői esős, kedvetlen időnek elébe szaladva – a Marczibányi Sporcentrum Tavaszi Bajnokságának újabb fordulóján vettek részt a csapatok. Öt mérkőzés elején és végén hangzott fel a sípszó meg aztán közben a meccs vérmérsékletétől függően még néhányszor újra meg újra.

A május 7-ei délutánon ha éppenséggel nem is Bajnokok Ligája aspiráns de attól még olyan kifejezetten nagyszerű csapatok feszültek egymásnak, mint az F + P FC és a Trefort, az El Nino és a Bodigyöngye, vagy a Budai Ászok és az FC Fakó. A teljes listát és a sorsolás itt láthatjátok, és egyúttal a jövő heti mérkőzések felosztását is meg tudjátok nézni.

Szólj hozzá!


2012.04.21. 14:59 Bányimarczi

The Road to London - Hogyan csatlakozhattok?

Néhány napja tart a The Road to Londonra keresztelt programsorozatunk. Pörög is visszafele a számláló 4300 km-ről, de nézzük pontról pontra, hogyan is fog kinézni az előttünk álló 96 nap:

Az eseménysorozaton bárki részt vehet azzal, hogy a Marczibányi Sportcentrum recepcióján regisztrál és utána nálunk sportol. Ez lehet lényegében bármi: foci, kosár, futás, tenisz, stb. Ezt követően - ismét a recepción - elmondja, hogy körülbelül hány kilométert tett meg, mi ezt felírjuk, és már csak az "Akik velünk futottak" felület aláírása van hátra, hadd lássa mindenki, hogy kik vettek részt a távolság megtételében. (A km-ek személyes nyomon követéséhez ajánljuk például az endomondo nevű okos kis alkalmazást de senkitől nem várjuk, hogy méterre pontos adatokat mondjon)

Ahogy haladunk előre a képzeletbeli úton, több európai, korábban olimpiának otthont adó városig jutunk el a Marczibányi Sportcentrum falán is látható térképen. Ezekről a nálunk napközis táborokban és egyéb programokon részt vevő gyerekeknek tematikus programokkal készülünk, hogy megismerhessék az adott város, illetve az olimpia történetét.

Persze a programot az interneten is nyomon követjük képekkel és videókkal, így kérünk mindenkit, hogy ha nálunk futott, jelölje be magát az itt található képen, hadd lássa az internet széles világa, kikkel tesszük meg a sokat emlegetett 4300 km-t.

Csatlakozzatok hozzánk egy közös akcióra, aminek a célja csupán annyi, hogy együtt teljesítsünk egy nagy kalandot, és a végén büszkén hátradőljünk hiszen ha már az utolsó városig, Londonig is eljutottunk, az önmagában elég nagy nyeremény lesz.

Szólj hozzá!


2012.04.20. 16:40 Bányimarczi

The Road to London - Az első nap képekben

Nagy izgalmak és hosszas előkészületek után útnak indult a programsorozatunk - vagy hogy stílszerűen fogalmazzunk - mi magunk indultunk neki a korábban beharangozott 4300 km-nek. Nézzétek meg az első nap készült képeket, és ha kilátogattok hozzánk akár csak egy körre is, ne felejtsétek el aláírni a falunkat.

Ha pedig szeretnétek, hogy az interneten is látszódjon, hogy közösen teljesítjük a távolságot, látogassatok el ide, a facebook oldalunk egyik képéhez, és "taggeljétek" be magatokat rajta. Irány London, következő állomás: Bécs!

Szólj hozzá!


2012.04.16. 13:16 Bányimarczi

Marczibányi Tavaszi Bajnokság - A sorsolás

A tovább mögött található a Marczibányi Sportcentrum tavaszi bajnokságának sorsolása. Az eredményeket jobb oldalt vagy a facebook oldalunk Marczibányi Bajnokság menüpontja alatt találjátok!

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása