2012.11.15. 15:03 Bányimarczi

Játék egy korcsolyapályához

A Marczibányi Sportcentrumban megnyitottuk a jégpályánkat, ami szinte már hagyomány, reméljük, a legtöbb látogatónk nagy örömére.

Azonban, ahogy tavaly sem értük be azzal, hogy vizet fagyasztunk és felhalmozunk néhány tucat bérelhető korcsolyát, idén sem csak ennyiből áll a Marczibányi Sportcentrum korcsolyapályája.

Kezdetnek rögtön játékot hirdetünk, ami az alábbi keretek között zajlik majd a következő hetekben: gyertek el hozzánk korcsolyázni, kapjátok elő a telefonokat, és készítsetek magatokról fényképet. Ez lehet vicces és kevésbé vicces, a lényeg, hogy töltsétek fel a facebook oldalunkra, vagyis ide, hogy mi e-mailen rögtön meg is ajándékozhassunk Titeket egy félárú belépésre feljogosító kuponnal, amit a pénztárban válthattok karszalagra. 

A játék itt nem ér véget, mert akik december 15-éig töltenek fel fényképet, előveszik a bennük lakozó kreatív ént, és így másokat is lájkolásra bírnak, azok között egy 8 alkalmas bérletet sorsolunk ki. Tehát jégre fel, elő a kamerával, és lássuk az ötletes képeket!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr824908649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása