2012.10.10. 13:48 Bányimarczi

Téli álom helyett

Különféle jó hírekkel tudunk szolgálni azoknak, akik a következő hónapokban nem csak, hogy nem szeretnének egy sötét, szélvédett barlangba húzódni, hanem ennél is ambiciózusabbak, és októbertől márciusig is különféle sportoknak szeretnének hódolni.

Egyrészt ugye a szemfüles látogatók már észrevehették, hogy a teniszpályák buborékba öltöztek, szóval lehet dolgozni azon a fonákon még akkor is, amikor már a karácsonyra kapott új ütőt járatjuk be.

b3.jpg

Persze a focista-közösségünk sem marad kint a hidegben, hamarosan (október közepén-végén) ugyancsak felfújjuk a lufit a pályák fölé, és folytatódhat a bajnokság, jöhetnek a kupák, és a Focisulisok is csiszolhatják tovább képességeiket, hátha néhány év múlva már őket láthatjuk a magyar válogatottban (lehetőség szerint egy nemzetközi tornán).

_mg_2695-150x150.jpg

Végül, de még távolról sem utolsó sorban, lassan befejeződik a nagy sátor újjáépítése, és egy még nagyobb térben, a már megszokott pályán korcsolyázhatnak azok, akik akár hokiütővel a kézben, akár anélkül, de korcsolyával a lában képzelik el a téli hónapokat. Ezzel kapcsolatban vannak terveink, lesznek játékaink és akcióink, de ennyire azért nem szeretnénk előreszaladni, hagyjunk későbbre is meglepetést mindenkinek. Egyelőre annyit mondunk csak, hogy errefelé érdemes lesz nézelődni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr174830702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása