2012.09.26. 10:29 Bányimarczi

Focilogó kerestetik

focikupa felhívás csak kép.jpg

Ezúttal direktbe üzenünk a nálunk a bajnokság, illetve a kupák keretein belül játszó csapatoknak. Ahogy azt már a rutinos játékosok tudhatják, időről-időre egy mérsékelten tehetséges ám annál lelkesebb fiatalember megjelenik a pálya szélén különböző technikai felszereléssel a hátán, hogy megörökítsen fotón és/vagy videón egy-egy fordulót vagy épp egy kupát (azért a modoroskodás, mert e sorok írójáról van szó és így elég nehéz egyensúlyozni).

Na most pedig azt találtuk, hogy a már ismert és reményeink szerint bejáratott tabella és eredménytáblázatot kicsit felfrissítjük, hogy egy kicsit kevésbé hasonlítson egy negyedéves riportra és egyúttal sokkal közelebb kerüljön a "nagypályások" világához. Ezért aztán felhívást teszünk közzé, amiben kérünk minden nálunk játszó csapatot, hogy gondolkodjanak el, van-e valamiféle logójuk, emblémájuk (akár csak fejben, vagy vázlatszerűen) amivel szívesen találkoznának viszont itt, a blogunkon, és a honlapunkon. Ha sikerül ilyet kitalálni, azt mi szívesen beépítjük az eredménytáblába ezzel is kicsit színesítve, feldobva a játékon kívüli részét a bajnokságainknak, kupáinknak.
Ha van ilyen ötlet, azokat küldjétek el az info@marczibanyi.hu mailcímre, hogy megint csak e sorok írója azokat felhasználhassa. És hogy egy pop-kulturális, örökzöld ambíciókkal bíró dalszöveggel zárjuk sorunkat: Szándék van?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr864803844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása