2012.03.29. 17:52 Bányimarczi

Nyári táborok a Marczibányi Sportcentrumban

Közeledik a nyár, erről már valahol olvastunk is nem olyan régen egy blogbejegyezést, de most nézzük egy kicsit közelebbről azt, hogy a korábban felvázolt programokon kívül mivel készülünk kifejezetten a fiatalok (értsd iskolások) számára. Mert ahogy azt már a honlapon is elhintettük - és ahogy azt a hozzánk régebb óta látogatók megszokhatták - nyáron ismét napközis táborokat hirdetünk.

Ennek egyik leglátványosabb része az az együttműködés, amit a British Councillal kötöttünk és amiről egyrészt itt, másrészt alább olvashattok részletesebben.

Tehát júniusban, júliusban, és augusztusban összesen négy alkalommal fogunk össze, hogy párhuzamosan angolra tanítsuk a gyerekeket és megmozgassuk őket a napfényes foci-, kosár-, és egyéb pályáinkon mert nincs is annál jobb, mint egy nyári délutánon sportolásban megfáradva kinyitni egy üdítőt, attól meg még senkinek nem lett komolyabb baja, hogy megtanult egy idegen nyelvet. Különösen igaz ez a British Council oktatási módszereire, ahol játékosan, hatékonyan, és egy késhegynyi brit kultúrát is bemutatva próbálják meg elsajátíttatni a gyerekkel, hogy mi is az a háudujudú. Tessenek körbenézni tehát a honlapon, és jelentkezni, mert egészen hasznos és jó mulatságnak néznek elébe a hátulgombolósok és a már annál azért jóval idősebbek is.

De persze ezzel nem érnek véget a nyári programjaink, és a hasonló jellegű táboraink sora is bővülni fog. Ezekről azonban egyelőre még csak körvonalazatlanul és nagyon rejtélyesen beszélünk de persze csak ideig óráig, hamarosan további részletekről fogunk beszámolni. Annyit viszont már most elárulhatunk, hogy a kedves szülők néhány hétre biztosan jó helyen tudhatják gyermekeiket mert hát lássuk be: kevés olyan felnőtt van, akinek megadatik, hogy a nyári hónapokat szabadságon, kizárólag a családdal töltse.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr44348415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása