2012.04.16. 10:00 Bányimarczi

The Road to London!

A Marczibányi Sportcentrum történetének talán egyik legnagyobb fájába vágjuk a fejszénket már ami a programokat illeti. Ugyanis nem kisebb kalandba kezdünk, mint egy 100 napos programsorozat, amire várunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk.

 

Ugyanis április 18-án éppen 100 napra leszünk a 2012-es, londoni olimpiától ezért a Brit Nagykövetséggel közösen nekiindulunk egy hosszú, 4300 kilóméteres útnak Veletek, a sportcentrum látogatóival, és mitagadás, külön számítunk a napközis táboraink látogatóira, mert minden, ami mozgás, beleszámít az út virtuális megtételébe. A szerdai, 11 órás eseményhez már csatlakozott Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, Snow Andrea maratoni futó, a magyar fáklyafutók egyike, Molnár Zoltán, a MOB főtitkára, Szekeres Pál helyettes államtitkár, és Pásztory Dóra úszó is.

 

 

Az ezt követő száz napra tervezett 4300 kilóméter alatt bejárjuk szinte egész Európát ugyanis szeretnénk megismertetni mindnekivel az újkori olimpiák néhány helyszínét, a játékok történetét külön hangsúlyt fektetve az idei, londoni eseményre.

 

Tehát várunk mindenkit szeretettel és tárt karokkal, gyertek futni velünk és kerüljetek fel a Road to London 2012 dicsőségfalra és az erről készülő videóink egyikére! Ha pedig naprakészen szeretnétek látni, meddig jutottunk, látogassátok facebook oldalunkat! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr954452958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása