2012.03.13. 14:09 Bányimarczi

Finishben egy korcsolyapálya

Ahogy azt már a facebook oldalunkon is jeleztük, hamarosan véget ér az idei jégpálya időszak. Egyik szemünk sír, a másik – hiszen itt a tavasz, és vele együtt a napsütéses jó idő – nevet. De hogy az az egyik se legyen annyira nekikeseredve, ezért az utolsó napokban – ahogy azt ilyenkor mondani szokás – nyomunk egy huszáros hajrát.

Ezért aztán várunk mindenkit a Marczibányi Sportcentrum jégpályájára csütörtöktől vasárnapig egész napos közönségkorcsolyára. Ráadásul, hogy még azoknak is legyen kedve, akik már fél lábbal a tavaszban élnek és a húsvéti nyuszira készülnek, örömmel jelentjük, hogy megéri lenézni hozzánk, mert 1000 forintért válthattok napijegyet, ráadásul a korcsolya bérlésének díját is elfeleztük.

Ha pedig valaki csak a hideget unja rettenetesen, az se maradjon otthon, mert teából annyink van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni (oké, képzavar, de értitek) úgyhogy minden vendégünknek ingyen biztosítunk innivalót.

Tehát ne feledjétek: március 15-18 között közönségkorcoslya a Marczibányi téren, gyertek ki, búcsúzzunk együtt a téltől! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr524314188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása