2012.03.27. 19:31 Bányimarczi

A tavasz minket sem kerül el

A Marczibányi Sportcentrum maga mögé utasította a telet - oké, ebben volt némi szerepe az időjárásnak is, de most ettől tekintsünk el egy pillanatra - és bizakodva néz a következő hónapok elé.

Ennek első állomása, hogy hamarosan lebontjuk azt a télen igen hasznos és nagyra értékelt buborékot a foci-, és teniszpályákról, mert nyáron mégiscsak igen kevés az esély arra, hogy mínuszokba zuhan a hőmérséklet. Ellenben e sorok írója magabiztosan állítja, hogy közvetlenül, a friss levegőn még a foci is jobban esik ráadásul a télen kifakult bőrnek sem árthat meg egy kis napfény még ha ez főként csak az arcot és a felkart érinti is.

A fentieknek megfelelően tavasszal a következő sebességbe kapcsolunk, és kispályás, nyitott focibajnokságot szervezünk április elején felbátorodva azon a XIV. Marczibányi Kupán és az ezen felül megrendezett utánpótlás kupán, ami azt biztosan bebizonyította, hogy focizni legalább olyan jó, mint BL döntőt nézni a tévében, csak előbbi után sokkal jobban esik a zuhany.

De ezzel még a közelébe sem értünk a tavaszi terveinknek, amikhez az okostelefonokat érdemes előkészíteni. Ugyanis a télen már megismerhettétek a foursquare játékunkat, de forralt bor híján ezen most ideje kicsit frissítenünk.

Azoknak azonban, akik mindenekelőtt a futás egyébként tényleg egészséges és hatékony szenvedélyének engednek, javasoljuk, hogy töltsék le az Endomondo alkalmazást, mert hamarosan tucatnyi versenyt hirdetünk sebességben, távolságban, holdutazásban, és olaj-megtakarításban.

De ha film lennénk, most azt mondanánk, ez csak a teaser volt, szóval tessenek készíteni a futócipőket, a nyúlcipőket, a stoplisokat, meg - mert van nekünk azért wellnessünk is - papucsokat, hiszen hosszú nyárnak nézünk elébe, reméljük, remekül fogunk szórakozni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr534344290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása