2012.01.12. 11:19 Bányimarczi

Van bármi, amit ne lehetne jégpályára szervezni?

A fenti kérdésre - úgy tűnik - az idei évben nem a válasz. Hiszen azt talán már megszokhattátok, hogy a legkülönfélébb, néhol rendhagyó módon próbáljuk szórakoztatóvá tenni a jégpályát, mert bár csúszkálni a jégen önmagában elég szórakoztató, mégis úgy vagyunk vele, hogy ha van rá tér és igény, akkor miért ne szervezzünk az Eiffel térre különböző programokat. Ilyen a Randikedd, a Fortuna csütörtök az állandó programjaink közül, és ilyen volt a Nu Disco on Ice (amit 13-án megismétlünk), valamint a múlt heti Karaoke, ami valószínűleg Magyarország első jégpályás dalolászása volt, bár erre vonatkozóan valamiért foghíjasak a Központi Statisztikai Hivatal számai. Mindenesetre ebből is lesz még ráadás, legalábbis a tervek szerint, úgyhogy készítse mindenki a hangszálait, mert szükség lesz rájuk.

Most viszont megint valami egészen másra készülünk a Salsa Diabolicaval együttműködve, amire valószínűleg még a fantáziadúsabb olvasók sem készültek fel (oké, a név árulkodó, de anélkül elég kevesen tippeltek volna helyesen): Salsás korcsolyázást szervezünk január 24-ére, ahova mindenkit várunk szeretettel, külön DJ-vel és persze Salsa zenékkel mert elég furcsa lenne Moves Like Jagger-re latin tánclépéseket lejteni. Tehát várunk Titeket az újabb rendhagyó esténkre 8 és 11 óra között.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr273539483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása