2011.12.12. 12:41 Bányimarczi

Randi kedd az Eiffel téren

csaklogó2.jpg Ahogy ígértük, nézzük, milyen érdekességgel szolgál legközelebb az Eiffel Téri Jégpálya. Mert azon gondolkodtunk, hogy a karácsonyi forgatagban, a vásárlások, tömegek, és kidíszitett kirakatok között – bármennyire átszellemülünk ilyenkor, és a szeretet ünnepének hatása alatt mosolygunk – néha nem árt egy kis egérutat keresni. Pláne ha mellettünk szívünk választottja, vagy épp csak kiszemeltje, reményeink szerint valami izgalmasnak a kezdete sétál. Ilyenkor elmehetünk/menekülhetünk randizni egy moziba, esetleg csak egy középkategóriás – nem túl hivalkodó, de azért mégiscsak ízléses – étterembe. 

Vagy tudatosítjuk magunkban, hogy tél van, és elfogadjuk, hogy ez nem csak a hólapátolásról, és a gázszámláról szól, hanem a kesztyűben kézenfogva korcsolyázásról, a forralt bor felett egymás szemébe nézésről, és a korai sötétben andalgásról. Mert, ahogy már az előző bejegyzésben sem tudtuk kihagyni, az alábbi videó az emberiség történetének valószínűleg legromantikusabb 108 perce (mintha ezt a számot már hallottunk volna valahol... De hol is?) és ez sem múlhat el korcsolyázás nélkül.

  

Ezért tehát arra jutottunk, hogy ha már kilátogattok hozzánk két plüss-vásárlás, és egy fenyőfa méretre vágása között, akkor az ne múljon el emlék nélkül, és egy aprósággal készülünk nektek, hogy valamit hazavihessetek magatokkal arról a randevúról, ami reményeink szerint egy „Így jártam anyátokkal” jellegű elbeszélés egyik fontos állomása lehet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr533457619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása