2013.01.31. 14:10 Bányimarczi

Folyamatban egy felújítás

Korábban tettünk már említést arról, hogy komoly fába vágtuk a fejszénket és belesétáltunk egy olyan utcába, aminek a végén új öltözőket és szaunát látunk bármennyire nem arról árulkodnak azok a képek, amik közül egyet most ide beillesztünk.

Na persze ha most megnéznétek, mennyit dolgoztunk az elmúlt hetekben annak érdekében, hogy tartsuk magunkat a korábban beígért időpontokhoz, azért már nem ismernétek rá a korábbi állapotokra. Röviden tehát haladunk tovább a megújulás rögös útján, hogy a foci, a jégkorong, és egyéb sportok szerelmesei mellett a teniszezők is a megfelelő körülmények között készülhetnek a játékra és frissülhetnek fel egy kiadós testmozgás után. Íme, egy kulcslyuknyi betekintés, itt tartunk most, kívánjatok nekünk lendületes munkát a hátralévő hetekre!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr895054970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása