2013.01.18. 14:18 Bányimarczi

Take Ten kezelés

Új szolgáltatással gazdagodtunk, ami igazi kuriózumnak tűnhet, írunk is róla néhány sort, aztán később részletesebben is beszámolunk. Tehát a Take Ten kezelés egy olyan eszközzel történik, ami a bőr alatti szöveteken keresztül juttatja az ingerületeket a szervezetbe és így egyszerre funkciónál egyedülálló kozmetikai kütyüként, és az arcidegek revitalizálójaként, márpedig arc, nyak, és dekoltázs nem lehet elég hálás, ha a gravitációval vívott küzdelmében kap némi muníciót. A kezelés maga egyébként alkalmanként 10 percig tart, ami felér két órányi arctornával, és TV-ben reklámozott kenőcs legyen a talpán, amelyik van ennyire hatékony a megereszkedett vonások feszesítésében, a szarkalábak, és a ráncok eltüntetésében.

Persze a jótékony hatások nem érnek itt véget, még hosszú listát írhatnánk fülzúgásról, migrénről, fogcsikorgatásról, vagy éppen nyakszirti fájdalomról, és a mindezeket megszüntető Take Tenről, de ettől most eltekintünk. Zárjuk inkább azzal sorainkat, hogy ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el ide, és kérdéseivel forduljon hozzánk, mert rengeteget tudunk még mesélni a Take Ten kezelésről.

P.S.: Hogy hogyan is néz ki egy kezelés? Hamarosan fényképekkel dobjuk fel ezt a bejegyzést, és persze a facebookon is érdemes lesz körbenézni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr975025336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása