2013.01.11. 17:05 Bányimarczi

Felújítás a Marczibányi Sportcentrumban

Nagy és még annál is izgalmasabb fába vágtuk a fejszénket, amikor átalakításba kezdtünk. Persze a szemfülesek és a wellness rajongók már észrevehették azt, amit mi most megosztunk a nagyközönséggel is, hiszen megjelentek az alábbihoz hasonló üzenetek az öltözőhöz vezető folyosón.

idnagy: IMG 5142

Eddig különösebben komoly mérföldkövet nem is tudtunk felmutatni, de mostanra eljutottunk odáig, hogy egy állandónak hitt, igen komoly bútordarabnyi helyet felszabadítottunk, ami igen látványos változás, íme:

idnagy: IMG 5122

De hogy azért némi magyarázattal is szolgáljunk, annyit elárulhatunk, hogy február végéig új öltözőket alakítunk ki, hogy eztán még több sportolni vágyónak tudjunk kifogástalan, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, hiszen tavasszal már a teniszezni vágyókat is várjuk majd tárt karokkal.

oltozomeguj.jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr545012361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyunagyos 2013.08.23. 14:39:51

Sikerült tönkretenni az egyetlen normális wellness helyet egész Budapesten... " :) "
süti beállítások módosítása