2012.10.11. 18:51 Bányimarczi

Focistafeleségek - a közös sportdélutánok programja

Új játékba kezdünk a mai napon, szóval a Marczibányi Sportcentrumban focizó srácok hívják gyorsan a monitorhoz a kedvesüket, mert most leginkább hozzájuk szólunk.

A játék lényege, hogy azoknak a hölgyeknek, akiknek kedvesük (férjük vagy barátjuk) hozzánk jár focizni, szeretnénk egy mozgással és testedzéssel egybekötött programot szervezni, hogy addig se kelljen egyéb programot szervezni, amíg a srácok cselezgetnek, gólokat lőnek, és bírói ítéleten vitatkoznak.

Ennek megfelelően azok a lányok, akik a recepción kérhető szórólapot felmutatják, egyszer egy szabadon választott órán ingyenesen részt vehetnek, ezt követően pedig azalatt, amíg a párjuk a "labdát kergeti", ők 30%-os kedvezménnyel válthatnak belépőt az ezzel egy időben zajló fitness óráinkra.

A közös sportdélutánok alcímű programunkba tehát várjuk a mozogni vágyó hölgyeket, kérdés esetén pedig állunk rendelkezésetekre itt kommentben, vagy a recepciós telefonszámunkon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr884833476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása