2012.08.15. 14:29 Bányimarczi

Új lendületet kap a Fitness!

Képkivágás.PNG

Szeptember elsejétől új lendületet vesz a Marczibányi Sportcentrum Fitness részlege, és régi-új oktatóinkkal, új óratípusokkal, nomeg persze az ehhez méltó akciókkal és kedvezményekkel várunk Titeket!

A teljesség igénye nélkül (hiszen ezekről majd külön-külön is beszámolunk, ahogy tettük azt a Medical Fitnesszel kapcsolatban is) most csak ízelítőnek és kedvcsinálónak elhintjük, hogy Zsírégető kondival, Alakformálással, Kismama-, és Gerinctornával, Step Aerobikkal, Magic Ballal, és Hip-hop tánccal készülünk. Bár reméljük, ezekről sokan személyesen is be tudnátok számolni, de persze azoknak legalább annyira örülünk, akik talán éppen most kapnak kedvet ahhoz, hogy a nyár végén a strandpapucsot sportcipőre, a fürdőruhát edzőcuccra, a beszállókártyát pedig fitnesz bérletre cseréljék.

Annak érdekében pedig, hogy ne csak szavakkal és képekkel, videókkal és beszámolókkal csalogassunk Titeket a Marczibányi Sportcentrum termeibe, ezért akciót is hirdetünk, hogy lássátok, tényleg tárt karokkal várunk Titeket:

Aki szeptemberben fitnesz bérletet vásárol nálunk, azt az alkalmak során vendégül látjuk a parkolásra (másfél órára) és az óra után a wellness részlegünkbe is ingyenesen beléphet, szóval megéri próbára tenni edzőinket és a különböző típusú edzéseket is, mert most egész kis csomagot adunk hozzá.

Persze azokról sem feledkezünk meg, akik épp csak belekóstolnának az általunk kínált fitnesz szolgáltatásba, és szeptemberben őket is meghívjuk egy ingyenes wellness használatra, mert lássuk be, annál kevés kellemesebb dolog van, mint egy kiadós edzés után élvezni a Jakuzzi vagy a szauna kényelmét.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr624713775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása