2012.05.07. 17:26 Bányimarczi

Tavaszi Bajnokság IV. forduló

Tegnap délután – kevésbé tudatosan de mégis elég taktikusan a hétfői esős, kedvetlen időnek elébe szaladva – a Marczibányi Sporcentrum Tavaszi Bajnokságának újabb fordulóján vettek részt a csapatok. Öt mérkőzés elején és végén hangzott fel a sípszó meg aztán közben a meccs vérmérsékletétől függően még néhányszor újra meg újra.

A május 7-ei délutánon ha éppenséggel nem is Bajnokok Ligája aspiráns de attól még olyan kifejezetten nagyszerű csapatok feszültek egymásnak, mint az F + P FC és a Trefort, az El Nino és a Bodigyöngye, vagy a Budai Ászok és az FC Fakó. A teljes listát és a sorsolás itt láthatjátok, és egyúttal a jövő heti mérkőzések felosztását is meg tudjátok nézni.

De visszatérve. Az öt mérközésen 35 gól született, ami egy olyan 7 gólos átlag, amit bármelyik nemzeti bajnokságban szívesen elnézegetne az ember, mert hát legyünk őszinték: ahogy a meccseket a játékosok gólra játszák, úgy a nézők is a gólért nézik.

Ami az eredményeket illeti: A Trefort magabiztosan, 5:2 arányban gyűrte le az F+P csapatát épp úgy, ahogy azt az El Nino tette. És ezzel a győzelemmel mindketten behozták az egy meccsel többet játszó Bodigyöngyét, aki eddigi győzelmi szériáját épp utóbbival szemben vesztette el. Az  FC Fakó már egy sokkal szorosabb mérkőzésen, 6:4 arányban győzték le a Budai Ászok játékosait, ha megkérdeztük volna a csapatkapitányt, valószínűleg valami olyasmit mondott volna, hogy a lefújásig szoros mérkőzésen az ellenfél nagyon jól játszott, de végül sikerült jobban összpontosítaniuk és a pontos, rövid passzos és/vagy magasan ívelt labdás játékkal összezavarniuk az FC Fakó védelmét de ezt sosem fogjuk megtudni, mert nem kérdeztük meg.

Na de ha ez szoros meccs volt, akkor a Parades – Peace mérkőzés pedig egyenesen rangadó, a 2:1-es végeredmény tényleg kemény félidőkről árulkodik.

Nem úgy a Keverton meccse a Repertoar ellen. A 7:1-es mérkőzésen magabiztos és gólkülönbséggel a bajnokságban második csapat gyakorlatilag levegőhöz sem hagyta jutni ellenfelét.

De jövő héten is mérkőzés, kíváncsian várjuk, hogy az F+P, a Peace megszerzi-e első győzelmét, és hogy a Keverton, a Trefort, vagy az El Nino sikeresen letaszítja az első helyről a Bodigyöngyét. Vasárnap folytatjuk! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr124494480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása