Marczibányi Bajnokság

Facebook

Címkék

2012.04.21. 14:59 Bányimarczi

The Road to London - Hogyan csatlakozhattok?

Néhány napja tart a The Road to Londonra keresztelt programsorozatunk. Pörög is visszafele a számláló 4300 km-ről, de nézzük pontról pontra, hogyan is fog kinézni az előttünk álló 96 nap:

Az eseménysorozaton bárki részt vehet azzal, hogy a Marczibányi Sportcentrum recepcióján regisztrál és utána nálunk sportol. Ez lehet lényegében bármi: foci, kosár, futás, tenisz, stb. Ezt követően - ismét a recepción - elmondja, hogy körülbelül hány kilométert tett meg, mi ezt felírjuk, és már csak az "Akik velünk futottak" felület aláírása van hátra, hadd lássa mindenki, hogy kik vettek részt a távolság megtételében. (A km-ek személyes nyomon követéséhez ajánljuk például az endomondo nevű okos kis alkalmazást de senkitől nem várjuk, hogy méterre pontos adatokat mondjon)

Ahogy haladunk előre a képzeletbeli úton, több európai, korábban olimpiának otthont adó városig jutunk el a Marczibányi Sportcentrum falán is látható térképen. Ezekről a nálunk napközis táborokban és egyéb programokon részt vevő gyerekeknek tematikus programokkal készülünk, hogy megismerhessék az adott város, illetve az olimpia történetét.

Persze a programot az interneten is nyomon követjük képekkel és videókkal, így kérünk mindenkit, hogy ha nálunk futott, jelölje be magát az itt található képen, hadd lássa az internet széles világa, kikkel tesszük meg a sokat emlegetett 4300 km-t.

Csatlakozzatok hozzánk egy közös akcióra, aminek a célja csupán annyi, hogy együtt teljesítsünk egy nagy kalandot, és a végén büszkén hátradőljünk hiszen ha már az utolsó városig, Londonig is eljutottunk, az önmagában elég nagy nyeremény lesz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr364464929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása