2011.12.09. 13:56 Bányimarczi

Jégpálya Pesten is, Budán is

 

Ha beköszön a tél - mit beköszön, jön ajtóstul, kéretlenül -, és megjelennek a Nagykörút és az Andrássy út fáin a karácsonyi fények, az utcán pedig úton-útfélen megcsap minket a forralt bor édeskés illata, akkor tudjuk, hogy ideje lelakatolni a biciklit a függőfolyosón vagy a garázsban, és más szórakozás után kell nézni. Erre persze van rengeteg lehetőség, bezárkózhatunk vendéglátóipari egységekbe, kivonulhatunk a társadalomból szánkózni, vagy akár a fél világot is a nyakunkba vehetjük síléccel/snowboarddal a vállunkon, de lássuk be: az Alpokból például nagyon nehéz beérni másnap munkába/suliba, úgyhogy első körben nem árt a városon belül gondolkodni.

A top lehetőségek egyike a fagypont szerelmeseinek így a korcsolyázás, amihez nem kell más, csak két finoman behajlított térd, egy körültekintően kipuhatolt egyensúlyi helyzet, meg ugye a korcsolya maga, de arról meg a gorcső alá vett két jégpálya gondoskodik. Mert mi is ez a blog? A Marczibányi téri Sportcentrum és az Eiffel Tér Jégpálya közös netes naplója, ahol a saját kis érdekességeinkről szeretnénk Nektek beszámolni, mert azon kívül, hogy lefagyasztottunk egy nagy adag vizet, és palánkot építettünk köré, azért többel is készültünk.

Tehát ajánljuk ezt az oldalt azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy éppen milyen játékokkal, vagy programokkal készülünk, és azoknak is, akik tudni szeretnék, mivel telik egy – pontosabban tehát rögtön kettő – jégpálya eseménydús hétköznapja forgatásoktól kezdve tematikus napokon át hozzátok igazított programjainkig.

Addig is javasoljuk, hogy ragadjátok meg partneretek kezét, és látogassatok ki hozzánk, mert az „Egy csodálatos elme örök ragyogása” óta tudjuk, hogy kevés romantikusabb dolog van, mint a jégen randevúzni. Vagy csak – ha a hely engedi – álljatok V alakba a barátaitokkal, mint a „Kerge Kacsákban”, ha pedig ez sem az igazi,  néhány kör után igyatok meg egy pohár forralt bort, mert a korcsolyás élménynek az majdnem annyira része, mint maga a korcsolya.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marcziateren.blog.hu/api/trackback/id/tr973450782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása